lauantai 20. huhtikuuta 2013

6+5

Enää kaksi päivää varhaisultraan! Se voi tuoda suuren onnen tai suuren surun. Toivon onnea joka solulla!

Eilen ja tänään ei ole ollut kovin pahaa pahoinvointia, mutta toissa aamuna meinasin oksentaa ensin hampaita pestessä ja myöhemmin bussia odotellessa. Silloin jo ihan yökkäilin, mutta sain pidettyä sisällä, kun ei sattunut olemaan mitään muovipussia tms. matkassa.. Tänä aamuna uutena juttuna oli huimaus. Toivottavasti sekin jokin kertaluontoinen juttu. Väsymys se on ja pysyy. Melkein huvittavaa jo sohvalle nukahtamiset ja kevyet kolmen tunnin päikkärit iltaisin, välillä aamuun asti suoraan.

Olen todellinen karkkihiiri ja yleensä joka ilta menee vähän karkkia tai suklaapatukka. Vaan ei enää. Viimeiset pari viikkoa on tuntunut lähinnä herkkulakolta, kun iltaisin suurin osa kaikesta suuhun pistettävästä yököttää jo ajatuksena. Aamukahvikin, normi annoksella makeutusainetta ja sokeria, maistuu todella makealle. Kahtena iltana oon kyllä juonut muumilimua:D Ihan älyttömän hyvää! Toinen hitti on patonki pelkällä margariinillä.

Lueskelin juuri vau.fi:tä ja tuntuu uskomattomalta, että parin viikon päästä kohtu on jo greipin (!) kokoinen. Huimaa tahtia kaikki kyllä kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti