tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pieni sydän lyö bum bum bum

Eilen oli jännittävä varhaisultra. Nyt voin olla vähän rauhallisemmin mielin, sillä kaikki oli hyvin! Sydän löi säännöllisesti 143 krt/min. Pieni oli oikeassa paikassa ja 13mm pitkä, eli vastasi neljä päivää isompaa kuin on laskettu. Nyt siis meneillään 7+5! Tässä vaiheessa keskenmenon riski on enää 1-2 prosentin luokkaa.

Sykähdyttävin hetki ultrassa oli ne sydänäänet. Kun eihän siitä pienestä katkarapumöntistä juurikaan vielä erota mitään paitsi muljuvan sydämen :) Seuraava etappi onkin sitten 6 päivän päästä ensimmäinen neuvola.

2 kommenttia:

  1. Me ei käyty varhaisultrassa, mutta ekassa ultrassa oli kyllä aika mahtavaa kuulla ne sydänäänet. Ja vielä mahtavampaa oli kyllä se, että mahassa oli vain yksi tyyppi :D Nyt kun raskaus on jo yli puolen välin, tuntuu hassulta kun tyyppi möyrii ja potkii jatkuvasti. :D Onnea raskauteen!

    http://life-is-better-in-bikinis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mä en kestänyt sitä paniikkia siitä, jos kaikki ei olekaan hyvin niin oli pakko maksaa siitä ilosta, että sai mielenrauhaa :) Odottelen tuota aikaa jo, että tuntisi vauvan liikkeet!

    VastaaPoista