tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kuulumisia, 8+3

Raskas työrupeama takana ja nyt vihdoin vapaata. Jaksaa tännekin kirjoittaa pitkästä aikaa :)

Eilen oli ensimmäinen neuvola. Neuvola laskee edelleen omalla tavallaan kuukautisista sen, että missä nyt mennään eli sen mukaan nyt 8+3. Itse kallistuisin sen puoleen, että varhaisultran kaksi päivää enemmän olisi enemmän oikein. Päivä pari sinne tänne. Ekassa varsinaisessa ultrassahan sitten selviää kai tarkemmin.

Neuvolaan kun varasin ajan niin annettiin ymmärtää, että on tärkeää, että isäkin olisi paikalla. Käytännössä käynnillä ei isää kuitenkaan juuri mitenkään huomioitu. Se istutettiinkin silleen vähän takaviistoon... Täti oli ihan ok-oloinen ja sillä oli ihan mukava harjoittelijakin. Etukäteen mies oli tulostanut ne alkoholi- ja tupakkakyselyt, mutta vain yksinä kappaleina. Neuvolaa edeltävänä iltana sitten päädyttiin siihen, että vain se täytti ne, koska mulla ei ole mitään täytettävää kumpaankaan. En ole koskaan edes maistanut tupakkaa enkä alkoholia (okei, kerran 5 vuotta sitten join ulkomaanmatkalla kokeilumielessä 2 breezeriä(?).. :D)

En ole miehelle tykännyt kertoa painoani pitkään aikaan, kun se ei ole minua itseäni miellyttänyt. Ilmoitinkin sille jo hyvissä ajoin, että vaikka nyt oon raskaana niin se ei silti tee painosta sen julkisempaa asiaa. Toki neuvolassa ensimmäisen 10 minuutin sisällä täti kailotti paperista sen painon ääneen... Että se siitä sitten! Miestä nauratti jälkeenpäin.

Miehen mielestä myös liian laimeasti kerroin mun huonoista oloista ja väsymyksestä. Mutta tiesin, ettei nyt ketään mun pahoinvoinnit erityisemmin kiinnosta, kun en kuitenkaan oksenna. Sen kyllä myönnän, että jäätävästä väsymyksestä oisin voinut enemmän puhua, mutta eihän se sitä asiaa muuta, Tai kuulisin vain viidennenkymmenennen kerran, että "kohta se helpottaa!". Taisi se täti itseasiassa sanoakin tuon kuitenkin.

Verenpaineetkin oli ensin vähän korkeat, tokalla mittauksella paremmat, mutta korkeat johtui kyllä varmaan huonon nukkumisen, kahvin ja jännityksen yhdistelmästä. Töissä kun oon mittaillut niin aina olleet ihan hyvät.

Paljon tuli kaikkea materiaalia kotiin kannettavaksi. Miestä ne ehkä kiinnostaa enemmän, itse kun olen jo aika paljon lueskellut jo.. Nyt odotellaan vain kutsua sinne ensimmäiseen varsinaiseen ultraan :)

Ai niin, mielenkiintoinen juttu oli kun puhuttiin synnytyssairaalasta niin täti sanoi, ettei välttämättä varmuutta siitä saa kuin vasta kun lähdön hetki koittaa... Kun se Naistenklinikka on remontissa. Voi siis hyvin olla Kättäri, Jorvi tai joku muukin. Sano, että Kättäri kyllä aika todennäköinen. (hups, tässähän paljastuu hieman asuinpaikkani nyt :P)

Huomasin, että on jo neljä lukijaa! Yritän päivitellä hieman säännöllisemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti