torstai 19. syyskuuta 2013

28+5

Hieman jäi monista syistä kirjoitaminen tuon alun jälkeen. Nyt jos kuitenkin taas saisi jotakin aikaiseksi?

Töissä en ole ollut enää pitkään aikaan. Elokuun olin lomalla ja siihen loppui myös työsuhteeni. Äippäloma alkaa lokakuun lopussa, eli siihen asti hohdokkaasti työttömänä. Ensin stressasi koko työhomma paljon, mutta lopulta tuntui, että näin tämän pitikin mennä ja ihan hyvin menee näin.

Vatsa on kasvanut huimasti. Juhannuksen tienoilla se oli jo selkeästi näkyvissä. Juhannuksen aikaan tunsin myös ensimmäiset liikkeet, 15+6. Viikon ajan olin jo vähän epäillyt, mutta tuolloin olin aika varma. Se oli aika hienoa se!

Rakenneultrassa kaikki oli hyvin ja vauvasta povattiin tyttöä. Samalla sukupuoliveikkaukselle jatkoi myöhemmin neuvolalääkärikin ultratessaan. Että aika varmaksi uskalletaan tässä se jo uskoa.

Paljon olen tehnyt vauvanvaatehankintoja kirpputoreilta. Niistä saatan parhaimmista ottaa jotain kuvia jonain toisena päivänä. Ihan älytöntä, miten murto-osalla alkuperäisistä hinnoista niitä saa, vaikka ostaisi vain kiitettäväkuntoisia! Nyt kun pyörii ihan oikeissa kaupoissa niin vaatteiden hinnat tuntuu ihan käsittämättömiltä eikä todella raaski ostaa mitään edes "ooih miten ihanaihana" -vaatetta, kun päässä pieni ääni huutaa, että samalla rahalla saisi kirppikseltä niiiiin paljon enemmän:D

Myös iso osa muista hankinnoista vauvaa varten on jo tehty, mutta niistä taidan kirjoitella ihan oman tekstin. Tuntuu, että tässä odotellaan enää sitä vauvaa käyttämään tätä kaikkea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti