torstai 26. syyskuuta 2013

29+5 ja pinnasänky

Vauvaa varten alkaa olla hankittuna valtaosa tavaroista. Alunperin oltiin ajateltu pinnasängyksi pikkusiskoni vanhaa sänkyä, mutta se osoittutui jo niin huonokuntoiseksi, ettei sittenkään. Olisi siitä varmaan saanut ihan hyvän, jos oisi hionut ja maalannut ja phuuh.

Fb-kirppikseltä sitten bongasin myynti-ilmoituksen tästä ihan meidän lähellä sijaitsevasta sänkypaketista. 100 eurolla lähti pinnasänky, hyvä patja, petari, peitto, kahdet lakanat, tuo ihana katos (!), reunapehmusteet ja mitähän muuta vielä. Haettaessa saatiin vielä mukaan pyllypyyhkeitä, avaamaton tuttipaketti ja pestävät liivinsuojukset tms. Meistä oli kyllä aika hyvä diili!

Ainut mitä mietitään, on että uskaltaako käytettyä patjaa käyttää? Sänky kamoineen on ollut todella vähäisellä käytöllä yms. mutta silti.

Itse asiassa on toinenkin asia, mitä mietitään. Nimittäin makkarin järjestys. Sänky mahtuisi tuolle seinälle, missä se on kuvassa, mutta ilman tuota katosta. Se kun lisää joillakuilla senteillä sängyn pituutta niin, ettei makkarin ovea mahtuisi avaamaan ja sulkemaan. Täytyy vähän varmaan pyöritellä järjestystä. Oikeasti vain koekoottiin tuo sänky sen jälkeen kun se haettiin, mutta tuossa samalla paikalla se edelleen nököttää eikä sitä enää kannata siitä purkaakaan :) Ei maltettaisi kyllä odottaa, että saadaan sinne tuhiseva käärö jo nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti