maanantai 30. syyskuuta 2013

30+2 ja neuvola

Tänään oli aamusta neuvola. Vauvan sydänäänet oli luokkaansa 140-145 ja edelleen majaili pää alaspäin niin kuin on tuntunut jo pitkään tykkäävän olla. Pää kuitenkin vielä ylhäällä. Sf-mitta oli 27cm, kun kuukautta takaperin se oli 24cm. Kohdunpohjan korkein kohta oli saavuttanut nyt kylkiluut... Oma verenpaine oli hyvä (115/75 tms.) ja painoakin oli tullu ihan sopivasti, 430g per viikko. Nyt paino on noussut yhteensä noin 8.5 kiloa. Aika hurjaa kyllä. Kattellaan millaisiin lukemiin sitä vielä päädytäänkään.

Piipahdin myös tänään yhdellä lastenvaatekirpparilla ja sieltä mukaan tarttui lähinnä vain harsoja. Ne on uutena melko pyöristyttävissä hinnoissa mitä katteltiin viikonloppuna. Nyt perusvalkoisia lähti mukaan 5 kolmella eurolla... Mulla on myös meneillään virkkausprojekti vauvalle. Tarkoitus olisi, että siitä tulisi lämmin lisäpeitto esimerkiksi vaunuissa käytettäväksi, mutta langat loppui ikävästi kesken. Niinpä poikkesin myös lankakaupoilla tänään, mutta tokikin yksi tarvittavista väreisä oli loppunut. En jaksa odottaa, että sitä mahdollisesti tulee lisää vaan päätin, että loppupeitossa muutetaan yhdet raidat toisen värisiksi. Luovaa.

Yö meni melko huonosti nukkuen ja oon nyt lepäillyt sohvalla voice kidsiä katsellen, mutta luulen, että tarvii ihan ummistaakin nyt silmiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti