lauantai 9. marraskuuta 2013

36+0 ja isänpäivä

Hieman taas laahaa jäljessä kirjoittelu, ensiksi tuntui kirjoitus- ja ajatusähkyltä ja sitten jostain syystä en onnistunut kirjoittamaan tänne...

En pidä niistä mukahauskoista "isyyspakkauksista", mitkä tuntuu nykyään olevan kovinkin suosittuja. Äidit väsää pakkauksia sisältäen kumihanskoja ja pyykkipoikia isälle vaipanvaihtotilanteisiin ja muuta tosi "hauskaa". Mun mielipide niistä on, että ne on lähinnä isää halventavia, jos jotain. En siis todellakaan aikonut tehdä sellaista ja miehellekin suunnilleen suu vaahdossa jossain kohtaa esitelmöin noista älyttömyyksistä.

Näin lähellä laskettua aikaa kuitenkin sijoittui isänpäivä ja tuntui kivalta ajatukselta jotenkin muistaa tulevaa isää. Niinpä päätin tehdä omanlaiseni isänpäivälahjan hälle.

Ja tuollainen siitä syntyi.Se sisältää isän syntymävuoden äitiyspakkauksen potkarit ja tiikeriasun vauvalle. Mies nimittäin joskus ihasteli hm:llä sellaista koko tiikeripukua ja tämä on nyt vähän vastaavanlainen, mutta ehkä monikäyttöisempi kun on housut ja takki erikseen.

Lisäksi paketissa on huppupyyhe ja Ainu-pupu miehen lempivärissä. Miehellä ei ole paljon tuntemusta lastenmusiikkiin, joten mukaan pääsi Vauvan Vaaka -cd, jonka tiedän kokemuksesta olevan melko miellyttävää kuunneltavaa myös aikuiselle. Vähän samalla logiikalla mukaan pääsi tuollainen vauvakirja. Alunperin yritin etsiä ihan sellaista ensikirjaa, joka olisi pehmeä ja rapiseva, mutta niitä tuntui olevan tarjolla todella vähän ja huononoloisia. Suoraan miehelle paketissa oli isäkuppi ja Wienernougatia. (ensimmäiselle rasialle kävi köpelösti kun tämä tuleva äiti verotti sitä 4/5 niin että tarvi ostaa uusi:D) Isoin juttu kuitenkin liput tälle illalle teatteriin katsomaan Isyyspakkaus. Nuo kaikki olivat pakattuina laatikkoon, joka sopii alkuunsa vauvan lelujen säilytykseen.

Mies sai paketin jo alkuviikosta monista eri syistä. Muun muassa yllätysmomentti ehkä suurempi, ajankohta synnäritutustumisen jälkeen melko sopiva ja ennen kaikkea sen takia, että tuo esitys on jo tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti