sunnuntai 6. lokakuuta 2013

31+1 ja asiaa vauvanvaatteista

Tuli into aloittaa vauvan vaatteiden ynnä muiden peseminen, että niitä saisi sommitella sitten nätisti laatikkoon jo odottamaan käyttäjäänsä. Samalla kun lajittelin ja kävin niitä läpi, otin myös vähän kuvia... Vaatteet on kaikki 50-62cm, pääosin 56/62cm.

Tässä on valtaosa vaaleasävyisistä bodyistä...
Paitoja meillä ei taidakaan olla yhtään, sillä olen lukenut siitä, miten epäkäteviä ne ovat etenkin pienellä vauvalla. Voin kyllä kuvitellakin, miten ne rullautuvat koko ajan kohti kainaloita ja paljas selkä paistaa.. Bodeissa muutamissa on tuollaiset kätevät käännettävät hihansuut, mitkä estävät vauvaa raapimasta itseään. Näitä kuvia ottaessa huomasin, että tarvittaisiin muutamat söpöt ja tyttömäiset bodyt vielä koossa 50, ihan varmuuden vuoksi, jos meidän tyttö ei heti kasvakaan täyttämään kokoa 56 :)

...ja tässä värikkäistä.














Tuohon keskellä olevaan lehmäkuvioiseen fleecetakkiin mies ihastui, kun oli ensimmäistä kertaa kanssani kirppiksellä. Nuo kaksi muuta (vasemmanpuoleinen on aivan unelman pehmeä!) onkin uutena ostettuja ja kuuluvat täten vähemmistöön. Valtaosa kun kaikista vaatteista on kotiutunut meille kirppiksiltä. Suosikkejani ovat olleet Kumpulassa (?) sijaitseva Vekarakirppis, Rekolassa oleva Villa Lyhty ja muutamat fb-kirppikset. Pari kertaa olen käynyt myös Kannelmäessa Minipoppoossa.



Vaaleita housuja.
Haalarihousuja!













Housuissa minua on miellyttänyt materiaaleista ehkä eniten velour ja toisaalta myös tuommoiset neulokset kuten nuo sinivalkoraitaiset haalarit. Ja ylipäätään haalarihousut on ihania! Niissä on usein myös enemmän yksityiskohtia kuin tavallisissa puolipotkareissa. Tai ainakaan kirppiksillä ei tule vastaan kovinkaan paljon niitä "vähän                                                                 erikoisempia" housuja.

Tässä näitä värikkäämpiä housuja. Yhtä monet siniset kuin punaiset pöksyt;) Osittain huomaamattamme ollaan ostettu melko neutraaleja vaatteita pääosin. Joku voisi sanoa niitä melkein poikamaisiksikin?


Vaaleanpunainen on minusta kiva väri, mutta tykkään myös paljon muista. Omassa pukeutumisessakin käytän aika paljon eri värejä, mistä syystä varmaan myös vauvanvaatteissa monenlaiset värit ovat päätyneet meidän vauvan garderoobiin. Saas nähdä, kuinka usein meidän pientä tullaan luulemaan pojaksi. ...tai voihan hän meidätkin vielä yllättää olemalla poika :P









Jostain syystä kirppiksiltä on ollut vaikea löytää ihan pienissä koissa mekkoja. Muutamat hyvät löydöt olen sentään onnistunut tekemään. Tuo keskellä oleva punainen mekko maksoi 5 euroa vekaralla ja mietin hetken, että onkohan se nyt vähän liian kallis. Sitten järki voitti ja sanoi, että se on löytö! :D Se onkin aivan ihana, tuommoinen pussihelmainen ja joulunpunainen. Se on kokoa 56 ja mahdollisesti meidän joulumekko :)



Sukkia ja yökkäreitä/kokoasujakin kuvailin, mutta ne jääkööt odottamaan toista postausta. Myös ulkovaatteet saavat vielä odottaa, sillä niistä puuttuu vielä jonkin verran...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti