maanantai 7. lokakuuta 2013

31+2 ja harjoitussupistuksia?

Kuukausi/kaksi takaperin (ajankäsitys on jotenkin hämärtynyt ja dementiakin vaivaa..) kävelykin teki ikävää oloa ja sitä pystyi harjoittamaan vain hitaasti tepastellen. En oikein tiedä, oliko minulla silloin harjoitussupistuksia vai asettuiko vauva kenties aina kävellessä alamahalle poikittain. Siltä se ainakin tuntui... Oli kummin vain niin tukalaa oli. No, tämä "vaiva" helpotti joitakin viikkoja sitten ja melko reipastakin kävelyä pystyi harjoittaman. Ajattelin, että osansa asiassa voi olla sillä, että vauva viihtyy melkolailla aina pää alaspäin, jolloin ei ehkä tule niin kovaa painetta alavatsalle vain.

No, nyt tänään sitten onkin taas ollut ihan toisenlaista ja olen aika varma harjoitussupistuksista. Lähdin vähän kaupoille ja jo melkein heti rapun ovesta astuttuani maha alkoi tuntua varsin kovalta. Koko reissun ajan näitä tuntemuksia oli vähän väliä ja kävelytahtikin oli luokkaa etana. Tuntemukset eivät olleet niinkään kipeitä, mutta epämukavaksi niitä kuvailisin kyllä. No, sainhan nauttia ainakin muutamat viikot pystyvämmästä olosta!

Tällä hetkellä en osaa sanoa myöskään, mitenpäin vauva mahassa hengailee. Viikonloppuna se nimittäin taisi tehdä kepposet ja pitkästä aikaa kääntyä 180 astetta..

p.s. Odottamani raskausajan hieronta jäikin tänään väliin, kun hieroja peruutti ajan. Täytyy yrittää varata uusi aika..

2 kommenttia:

  1. Jos masu meni kovaks ja tuli semmonen paineen tunne masuun niin si oli harjotus suppareita. Onneks vähinä määrinä ei o vakavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mä luulen, että ne oli niitä... Menivät kyllä ohi, kun pääsin kotiin. :)

      Poista